Tri herë në agim

Autor:Alessandro Baricco ISBN: 978-99943-0-429-5 Kolana: Gjinia: Nr. faqe: 96Përktheu: Adrian BeshajViti i botimit: 2016 Çmimi: 600 Lekë

“Do të takohen tri herë, por çdo herë do të jetë e vetmja, e para dhe e fundit.”

– Ejani, ju thashë!

– Pse?

– Shikoni jashtë, ka zbardhur agimi.

– Po pastaj?

– Është koha që të ktheheni në shtëpi për të fjetur.

– Ç’hyn ora këtu, unë nuk jam fëmijë.

– Nuk është çështje orësh, është çështje drite.

– Ç’dreqin thoni?

– Është drita e duhur për t’u kthyer në shtëpi, është bërë enkas për atë.

– Drita?

– Nuk ka dritë më të mirë për t’u ndier i pastër. Shkojmë!

Alessandro Baricco ka lindur në vitin 1958. Ka shkruar ese dhe romane që janë përkthyer në mbarë botën.

Shënim: Ky projekt u realizua me ndihmën e Komisionit Europian.

Në këtë libër paraqiten vetëm pikëpamjet e autorit dhe Komisioni nuk mban asnjë përgjegjësi për përdorimin e informacionit që përmban brendia e tij.