Jemi njerëz apo qenie dixhitale? Bashkëbisedimi mes shkrimtarëve McEwan dhe Alessandro Baricco

“Le të marrim dy personazhe, një grua dhe një burrë. Një çift të dashuruar. Të dy kanë celularë dhe secili ka një aplikacion që i lejon të dijë se ku është tjetri. Kjo është dashuri apo mungesë besimi?” Hotelet gjithmonë kanë qenë vende ku është shkruar historia, ku janë bërë marrëveshje e traktate, ku janë … Vazhdoni me leximin e Jemi njerëz apo qenie dixhitale? Bashkëbisedimi mes shkrimtarëve McEwan dhe Alessandro Baricco