Vepra 3

Autor:Faik Konica ISBN: 978-99927-750-9-2 Kolana: , Gjinia: Nr. faqe: 456Viti i botimit: 2001 Çmimi: 700 Lekë

Zgjodhi dhe përgatiti Prof. Nasho Jorgaqi.

Ky vëllim përbën pjesën më të panjohur të krijimtarisë së autorit, publicistikën. Ky libër nuk është shterues, por në të gjendet trashëgimia kryesore dhe më përfaqësuesja.