12 porositë e Arbën Xhaferit

Autor:Rudina Xhunga ISBN: 978-99943-0-293-2 Kolana: Nr. faqe: 196Viti i botimit: 2012 Çmimi: 800 Lekë

Unë ju kërkoj falje që ndoshta u duk edhe ky ligjërim pedagogjik, por në këtë rast nuk di si të flas për shkak se është polarizuar Shqipëria në mënyrë të skajshme dhe me këtë gjuhë duhet t’i qasemi problemit pak nga pak, t’i qetësojmë gjakrat dhe të shikojmë ku është perspektiva. Perspektiva është aty para syve tanë, por ne nuk e shohim. – Arbën Xhaferi