Vepra 2

Autor:Faik Konica Kolana: Gjinia: Nr. faqe: 340Viti i botimit: 2001 Çmimi: 700 Lekë

Zgjodhi e përgatiti prof. Nasho Jorgaqi

Në vëllimin e dytë ka zënë vend eseistika e pasur e Konicës, veçanërisht vepra madhore “Shqipëria – kopshti shkëmbor i Evropës Juglindore”, si dhe shkrime të pabotuara më parë.

Proza e gjatë dhe estetika

Katër pralla nga Zullulandi

Shqipëria si m’u duk

Dr. Gjilpëra zbulon rrënjët e dramës së Mamurrasit

Shqipëria-kopshti shkëmbor i Evropës Juglindore dhe shkrime të tjera

Çmimi i revistës “The Judge”