Dashuri apo urrejtje

Autor:Brunilda Zllami ISBN: 99943-33-42-9 Kolana: Nr. faqe: 232Viti i botimit: 2005 Çmimi: 800 Lekë

Enea nuk dinte më ç’të mendonte, madje i dukej se nuk e ndiente më veten aty. Ishte mes dy kohëve, duke u endur herë te njëra dhe herë tek tjetra, por tani e ndiente se duhej të zgjidhte të tashmen. E shkuara ishte tepër larg për t’u rikthyer. Kishin kaluar shumë vjet që kur kishin qenë shoqe. Mes tyre kishin bërë vend dashuria dhe urrejtja.

Po tani, ç’ndienin për njëra-tjetrën, dashuri apo urrejtje?