Një tjetër…

Autor:Brunilda Zllami ISBN: 978-99943-33-08-9 Kolana: Nr. faqe: 462Viti i botimit: 2004 Çmimi: 1000 Lekë

Në këtë roman trajtohet jeta e njerëzve të lodhur nga  përditshmëria. Personazhi kryesor, Mikeli, një gazetar deri diku idealist dhe i  ndershëm, gjendet  përpara shumë vështirësive në jetën profesionale dhe atë vetjake. Jeta e tij, e Gretës, e Anës dhe shumë personazheve të tjera ndërthuren me fije të padukshme dhe secili prej tyre kërkon diçka tjetër. “Një  tjetër…” nuk është thjesht një tjetër grua, nuk është thjesht një tjetër realitet, një tjetër jetë…

Brunilda Zllami ka lindur më 3 prill 1979 në qytetin e Bajram Currit. Është diplomuar për mjekësi dhe juridik. Që e vogël, zbuloi dashurinë e saj për librat. Libri i saj i parë u botua në vitin 1996.

 

Botime të Brunilda Zllamit nga e njëjta shtëpi botuese:

Dashuri apo urrejtje

Dikur ishim bashkë…

Lindur femër

Rruga e trëndafilave

Ëndrra e papërfunduar e një gruaje

Lakmia

Në shpirtin tim bën ftohtë

Ti je e nesërmja

Nuk jam engjëll

Labirintet e Medeas