Unë mund të të dobësoj

Autor:Paul McKenna ISBN: 978-99943-0-270-3 Kolana: Gjinia: , Nr. faqe: 160Përktheu: Ingrid RudiViti i botimit: 2015 Çmimi: 1000 Lekë

Librit i bashkëngjitet falas edhe CD-ja e programimit mendor, që ndihmon përshpejtimin e dobësimit

Do të dëshironit të hanit gjithçka që ju pëlqen dhe prapë të dobësoheshit?

– Do t’ju pëlqente të ndiheshit vërtet mirë me trupin tuaj?

– E keni të vështirë t’i humbini ato 4 kilogramët e tepërta?

– E keni të vështirë të thoni JO, kur duan t’jua mbushin pjatën?

– E keni të vështirë të ndryshoni zakonet tuaja në lidhje me ushqimet?

– Atëherë, ky libër i jashtëzakonshëm dhe CD-ja që e shoqëron, mund t’ju ndihmojnë!

Sukses i garantuar në më shumë se 70 për qind të rasteve

Mirë se vini në këtë metodë të re dhe revolucionare, që do t’ju ndihmojë të mos hani me tepri, të kontrolloni nepsin dhe të jeni shumë më të motivuar për të praktikuar ushtrime fizike. Paul McKenna ka zbuluar një sistem shumë të fuqishëm për t’u dobësuar, që ripërkufizon dhe modelon mendimet, sjelljen dhe besimin tuaj ndaj vetes, si dhe shëndetin dhe mënyrën e të ushqyerit dhe në këtë mënyrë ju ndihmon ta kontrolloni me shumë lehtësi dietën dhe të humbni peshë në mënyrë përfundimtare.

Ndërkohë që praktikoni sistemin e mrekullueshëm të Paulit, disa teknika psikologjike shumë të përparuara do t’ju ndihmojnë që të filloni të humbni peshë në mënyrë të vetvetishme! Mund t’i përdorni ato vazhdimisht, sa herë që keni nevojë të ndiheni të lumtur me veten apo jeni duke përshkuar rrugën drejt peshës dhe formës suaj trupore ideale!