Kur mjeku ju jep një lajm të hidhur

ISBN: 99943-33-68-2 Kolana: Gjinia: Nr. faqe: 272Përktheu: Donika XhumariViti i botimit: 2006 Çmimi: 600 Lekë

Kur diagnoza është serioze, cili është ndryshimi mes shpresës dhe dëshpërimit? Si mjek onkolog klinicist, mjeku Al Weir punon përditë me pacientët që marrin lajme të hidhura. Një mjek me zemër pastori, Al Weir e di nga përvoja se është këndvështrimi i pacientit dhe jo diagnoza ajo që tregon nëse dikush do të bjerë në dëshpërim dhe humbje të shpresës apo që ky njeri do të ketë kurajën për ta jetuar plotësisht çdo ditë. “Kur mjeku ju jep një lajm të hidhur”, nuk ofron përgjigje të lehta dhe as rrugëdalje të menjëhershme, por ju pajis me dije për t’i shpëtuar furtunës që ju ka zënë dhe për të dalë shëndoshë e mirë prej saj. Histori të vërteta tregojnë se si të tjerët kanë përballuar sëmundje kërcënuese për jetën dhe me Zotin pranë, ata ia kanë dalë mbanë t’i mposhtin…