Bartësi i kumteve të humbura

Autor:Altin Haxhinasto ISBN: 978-99943-0-015-0 Kolana: , Gjinia: Nr. faqe: 184Viti i botimit: 2007 Çmimi: 500 Lekë

… Mendimi im është se ato janë tregime që dëshmojnë për një punë serioze, për të krijuar një letërsi serioze. Ndihet se autori ka ambicie letrare, në sensin pozitiv të fjalës. Ka elitizëm në zgjedhjen e temave, sensibilitet artistik, stof të sigurt dhe gjuhë të zgjedhur… Në rastet e një letërsie të këtij lloji (e atij tipi që quhet letërsi më tepër e zymtë se e çelur)… ndonëse është e kundërta e asaj që quhet letërsi rozë… është e këshillueshme që të shmanget njëfarë prirjeje drejt një makabriteti …