Pak magji

Autor:Elena Duka Xhina ISBN: 978-99943-0-631-2 Kolana: , Gjinia: Nr. faqe: 144Viti i botimit: 2020 Çmimi: 800 Lekë
Pas të vërtetës, o njeri
gjithë jetën kot mos u mundo!
Ne marrim frymë nga dashuritë
dhe në fund vdesim po nga to…