Kujtesë lirie

ISBN: 9781494898274 Kolana: , Gjinia: Nr. faqe: 148Viti i botimit: 2014 Çmimi: 700 Lekë

“Kujtesë lirie” është ndër titujt në vazhdim nga Astrit Lulushi. Në këtë vëllim përfshihen vështrime, përsiatje, poezi që autori sjell me të njëjtën frymë e thellësi si në librat e mëparshëm Pak ndryshe, Ndjenjë realiteti e Zhgënjime sporadike. “Kujtesë lirie” është i ndarë në dy pjesë; Poetikë & Vështrime dhe Përsiatje, me nga 40 tituj secila.