Jerusalem

Autor:Gonçalo M. Tavares ISBN: 9789928176172 Kolana: , Gjinia: Nr. faqe: 246Përktheu: Nasi LeraViti i botimit: 2016 Çmimi: 900 Lekë

Gonçalo M. Tavares është shkrimtar portugez, lindur më 1970. Pasi studio për fizikë, sport dhe art, jep mësim epistemologjinë në Lisbonë. Romani “Jerusalem”, ka fituar çmimin Saramago në vitin 2005.

“Gjeni me një të ardhme të jashtëzakonshme” – Enrique Vila-Matas, Le Magazine littéraire