Fuqia

Autor:Rhonda Byrne ISBN: 978-99943-0-484-4 Kolana: Gjinia: Nr. faqe: 272Përktheu: Juliana NikollaViti i botimit: 2017 Çmimi: 1300 Lekë

Qëllimi i Rhonda Byrne-s është:

Lumturi për miliona njerëz.

Filloi udhëtimin e saj me filmin Sekreti që u pa nga milliona njerëz anembanë planetit. Vijoi me librin Sekreti  një bestseller botëror i botuar në mbi 46 gjuhë të huaja.

Tani me Fuqia, Rhonda Byrne vazhdon punën e saj të thelluar, duke zbuluar të vetmen forcë madhore në universin tonë.

Ti je i destinuar të jetosh një jetë të mrekullueshme

Me këtë libër dëshiroj të të rrëfej mënyrën sesi mund të arrish të kesh një jetë të mrekullueshme. Ka kaq shumë për të mësuar për të dhe gjithçka është vërtet e bukur. Në fakt është përtej së bukurës. Është fenomenale!

Jeta është më e thjeshtë nga sa ti e mendon, dhe ndërsa arrin të kuptosh sesi ajo funksionon e gjithashtu Fuqinë që ke brenda vetes, do të mund të përjetosh magjinë e jetës në gjithë plotshmërinë e vet-pikërisht atëherë do të kesh një jetë të mrekullueshme! – nga libri Fuqia