FAN NOLI VEPRA 6

Autor:Fan Noli Kolana: Gjinia: Nr. faqe: 636Viti i botimit: 2010 Çmimi: 800 Lekë

Zgjodhi dhe përgatiti Prof. Nasho Jorgaqi.

Në këtë vëllim janë paraqitur të gjitha letrat e shkruara nga Fan Noli drejtuar figurave të tilla si: Hilë Mosi, Aleksandër Xhuvani, peshkopi rus Aleksandër, Tomas Mani, Sejfulla Malëshova, Skënder Luarasi, Enver Hoxha etj.