Drejt të pamundurës

Autor:Bessa Myftiu ISBN: 9789995604486 Kolana: Gjinia: Nr. faqe: 144 Çmimi: 700 Lekë

Vepra e tretë që vjen në duart e lexuesit shqiptar nga Bessa Myftiu është i ndarë në tri pjesë: Me syrin e një shqiptareje, Të shkuara të paharruara dhe Histori dashurie. Myftiu pranon se në çdo faqe ka aromë shqiptare, por jo nota biografike. Janë tregime të ndryshme, që kanë si personazhe kryesore kryesisht gra; ato janë të gjitha shqiptare.