Adriatiku

Autor:Alessandro Leogrande ISBN: 978-99943-0-330-4 Kolana: Nr. faqe: 76Përktheu: Adrian BeshajViti i botimit: 2013 Çmimi: 500 Lekë

“Po lexoj ‘Adriatiku’, eBook-un e Alessandro Leogrande-s.

Një rrëfim interesant.

Një reportazh narrativ.

Një refleksion mbi tokat që lagen nga deti Adriatik. Një det ku shohim veten dhe njëri-tjetrin…” – Roberto Saviano