Vepra 5

Autor:Faik Konica ISBN: 978-99927-50-01-4 Kolana: Gjinia: Nr. faqe: 460 Çmimi: 700 Lekë

Vepra e plotë

Në këtë vëllim janë paraqitur studime mbi personalitetin dhe veprën e Faik Konicës nga autorë si: Nonda Bulka, Gijom Apoliner, Arshi Pipa, Ernest Koliqi, Martin Camaj, Rexhep Qosja, Nasho Jorgaqi, Moikom Zeqo etj.