Ti je ajo çka ha

Autor:Gillian McKeith ISBN: 978-99943-0-068-6 Kolana: Gjinia: , , Nr. faqe: 226Përktheu: Lindita BaletaViti i botimit: 2008 Çmimi: 1100 Lekë

Doktoresha Gillian McKeith ka bërë epokë me librin e saj “Ti je ajo çka ha” duke ua ndryshuar jetën shumë njerëzve në botë. Është një doracak i mrekullueshëm, që jep informacion të thjeshtë rreth ushqimit, asaj çka duhet të përmirësojmë në zakonet tona të përditshme për të qenë të shëndetshëm dhe njëkohësisht në formë. Doktoresha nuk merr përsipër t’ju ofrojë dieta drastike dhe shkatërruese për shëndetin, por shpalos një informacion konkret lidhur me mënyrën se si duhet të hani dhe të silleni, në mënyrë që të ndiheni mirë dhe të ngjani të bukur… Do të mrekulloheni me sa pak ndryshime do të ndodhë kjo gjë dhe se sa e thjeshtë mund të jetë.