Të thuash “Po”

ISBN: 99943-33-12-7 Kolana: Gjinia: , Nr. faqe: 272Përktheu: Enkeleida HaxhinastoViti i botimit: 2005 Çmimi: 800 Lekë

Një përmbledhje udhëzimesh logjike për negocimin, po arriti t’i qëndrojë kohës, mund ta kthejë epokën e Unit në atë të grupit. Një mënyrë e drejtpërdrejtë, që mund të përdoret kudo për të diskutuar çështje personale dhe profesionale, pa u prekur e pa u nxehur. “Të thuash po” ju ofron një strategji të provuar hap pas hapi dhe koncize për të arritur marrëveshje të ndërsjella në çdo lloj konflikti, qoftë midis prindërve dhe fëmijëve, komshinjve, shefave dhe të punësuarve, klientëve apo korporatave, qiradhënësve a qiramarrësve dhe diplomatëve.