Shënimet e një gruaje

Autor:Teodor Keko ISBN: 978-99943-0-374-8 Kolana: Gjinia: Nr. faqe: 208Viti i botimit: 2014 Çmimi: 700 Lekë

Unë shkruaj tani vazhdimisht. Prish ato radhë ku gënjej dhe që dëshmojnë se i kam ende ca doza mashtrimi në gjak. Zgjeroj ato faqe ku nuk jam treguar maksimalisht e sinqertë. Shkruaj dhe prish… Dhe, teksa shkruaj, më mbushet mendja se kësaj pune unë vërtet i kam hyrë për të shpëtuar shpirtin tim, por ama edhe për t’iu vënë gishtin ca të tjerë njerëzve me pamje e jetë të rregullt, me rregullsi tejet të rregullt, që kanë, megjithatë, plot ditë kriminelësh në jetën e tyre.
Ja, Ana! Tani, m’u përgjigjni, ju lutem: pse e vramë?