Puthja e fundit

Autor:Irma Kurti ISBN: 99943-33-29-1 Kolana: , Nr. faqe: 84Viti i botimit: 2007 Çmimi: 250 Lekë

Ky vëllimi i ri poetik i Irma Kurtit sjell për lexuesin lirika që përshkohen nga ndjenja e dashurisë dhe e dhimbjes së pafund për humbjen e njeriut të dashur. Vargjet sjellin gjithashtu çaste të paharrueshme, copëza kujtimesh, ëndrra të këputura e zhgënjime në kërkim të dikujt që ndoshta nuk ekziston. Ky libër vjen pas disa botimeve të tjera me poezi, që janë mirëpritur nga lexuesi.