Perëndia dorace

Autor:José Saramago ISBN: 99927-50-79-0 Kolana: Nr. faqe: 456Përktheu: Nasi LeraViti i botimit: 2004 Çmimi: 900 Lekë

“Perëndia dorace” është pa dyshim kryevepra e José Saramagos, vepra më e përkthyer e tij, romani që ka fituar më tepër çmime, mes të cilëve edhe “Çmimin e Madh të Romanit dhe Novelës” së Pen Klubit, 1983.