Nuk mund të jetë zi

Autor:Gottfried Benn ISBN: 9789995680503 Kolana: , Gjinia: Përktheu: Ardian KlosiViti i botimit: 2009 Çmimi: 500 Lekë

Për herë të parë vjen në shqip një nga poetët më të mëdhenj gjermanë të shekullit 20 Gottfried Benn. Në botimin dy gjuhësh gjermanisht-shqip “Nuk mund të jetë zi” shqipëruesi Ardian Klosi është përpjekur të japë në mënyrë sa më besnike filozofinë e poetit, bashkë me ritmet dhe muzikalitetin e origjinalit.