Kryezoti i unazave – Dy Kullat

Autor:John R. R. Tolkien ISBN: 99943-33-11-9 Kolana: Gjinia: , Nr. faqe: 422Përktheu: Artan MirakaViti i botimit: 2005 Çmimi: 1200 Lekë

Në këtë libër tregohet tmerri i pjesëtarëve të Besëlidhjes së Unazës nga ardhja e Errësirës së Madhe dhe shpërthimi i Luftës së Unazës, e cila trajtohet më gjerësisht në vëllimin e tretë dhe të fundit, të titulluar “Kthimi i Mbretit”.