Artemis Fowl (4) Mashtrimi i Opalit

Autor:Eoin Colfer ISBN: 978-99943-0-054-9 Kolana: Gjinia: , , , Nr. faqe: 356Përktheu: Elona MistrovicaViti i botimit: 2008 Çmimi: 800 Lekë

Krijesat e magjepsura të Popullit të Vogël kanë fshirë çdo kujtim të botës së tyre nga mendja e së vetmes qenie njerëzore që i trembeshin: gjeniut kriminal Artemis Fowl. Por tani ata kanë nevojë për ndihmën e tij… dhe sa më shpejt.

Xhindja e pabesë, Opal Koboi, po planifikon shkatërrimin e botës. Për ta ndalur atë, duhet çliruar kapitenia magjistricë Shtupë nga akuzat e vrasjes, duhet të organizohet arratisja nga burgu e një xhuxhmaxhuxhi kleptoman, si dhe të fitohet aleanca e një centauri tejet të zgjuar, që nuk ka dijeni për asgjë.