Kohë për të vrarë

Autor:John Grisham ISBN: 99943-33-46-1 Kolana: Gjinia: Nr. faqe: 544Përktheu: Rudi ErebaraViti i botimit: 2005 Çmimi: 1200 Lekë

Në këtë dramë përvëluese, që zhvillohet në sallën e gjyqit, shkrimtari i suksesshëm John Grisham, vërteton edhe një herë sa e thellë është ende dhuna e egër raciale. Në Klenton, Mississipi, jeta e një vogëlusheje 10-vjeçare, shkatërrohet një herë e përgjithmonë nga dy të rinj të dehur e të paskrupull. Shumica e popullsisë së bardhë tmerrohet nga ky krim çnjerëzor. Derisa babai i saj me ngjyrë merr një armë në dorë dhe hakmerret me duart e veta.

 

Libra të tjerë në shqip nga Botimet Dudaj: Testamenti, Më në fund gjykatës, Të mos festosh Krishtlindjen, Ortaku, Ndërmjetësi, Klienti, Kohë për të vrarë, Dhoma e gazit, Firma, Apelimi, Rrëfimi, Bashkëpunëtori