Karrigia e argjendtë

Autor:C. S. Lewis ISBN: 978-99943-0-177-5 Kolana: Përktheu: Leonard DokaViti i botimit: 2010Nr. faqe: 212 Çmimi: 700 Lekë

“Karrigia e argjendtë” është historia e shpëtimit të një princi të mbajtur peng, ku shpëtimtarët përballen me më të bukurën dhe më vdekjeprurësen e të këqijave që mund të kishin imagjinuar ndonjëherë.