Jashtë!

Autor:Susanna Tamaro ISBN: 9789994333763 Kolana: Gjinia: Nr. faqe: 112Përktheu: Vjollca LisiViti i botimit: 2006 Çmimi: 600 Lekë

Duke ndjekur të njëjtën linjë me romanet “Përgjithmonë” dhe “Dëgjoje zërin tim”, Susanna Tamaro, në këtë libër të ri, mpreh tehun e shkrimeve të saj në histori pa shpëtim e pa rrugëdalje. Tregime të gjata për tema si margjinalizimi, ndarja e dialogut të vështirë midis kulturave të ndryshme që zgjidhen gjithmonë në një mjedis të ashpër. Histori pa zgjidhje, të ndaluara të shohin dritën.