Shkrimtarja Susanna Tamaro rrëfen për herë të parë sëmundjen e jetës

Shkrimtarja italiane thyen heshtjen dhe tregon për sëmundjen e saj të Aspergerit, në librin e ri me titull “Shikimi yt ndriçon botën”. “Vuaj nga sindroma e Aspergerit. Është kjo karrigia ime e padukshme me rrota, burgu në të cilin jetoj që prej sa mbaj mend. Do vdesësh vetëm si një qen!”, bërtiste herë pas here … Vazhdoni me leximin e Shkrimtarja Susanna Tamaro rrëfen për herë të parë sëmundjen e jetës