Historia diplomatike e çështjes shqiptare 1878-1926

Autor:Arben Puto ISBN: 978-99943-0-179-9 Kolana: , Gjinia: , Nr. faqe: 356Viti i botimit: 2010 Çmimi: 1000 Lekë

Arben Puto 1924-2016. Lindi në Gjirokastër. Ka studiuar në Fakultetin e Drejtësisë në Universitetin e Moskës, dega e së drejtës ndërkombëtare publike. Me hapjen e Universitetit të Tiranës, më 1957, ka punuar si pedagog dhe punonjës shkencor në Fakultetin Juridik, derisa doli në pension më 1990. Është autor i një numri veprash në fushën e së drejtës ndërkombëtare dhe historisë së diplomacisë.