Heshtje e kthjellët

Autor:Enkelejda Kondi Masseboeuf ISBN: 978-99943-0-380-9 Kolana: , Nr. faqe: 204Viti i botimit: 2014 Çmimi: 700 Lekë

ENKELEJDA KONDI MASSEBOEUF ka lindur në qytetin e Maliqit, Korçë (1972). Ka kryer studimet në Universitetin “Eqrem Çabej” në Gjirokastër, dega gjuhë-letërsi shqipe. Ka ushtruar profesionin e mësueses në vendlindje deri në largimin e saj në Francë, ku jeton e punon aktualisht.
Lidhjet e saj me poezinë janë të hershme. Ka qenë fituese e disa çmimeve letrare midis shkollave të mesme dhe si studente, si dhe ka botuar cikle me poezi në gazetat lokale.

Është autore e 4 vëllimeve me poezi:

“Ëndrra e një vajze” (2010)

“Shtegtim ndjenjash” ( 2011)

“Loti është grua” (shqip-anglisht, 2012)

“Një vjeshtë pa ty” (2013)