Baladat intime

Autor:Dhori Qiriazi ISBN: 9789992771933 Kolana: , Gjinia: Nr. faqe: 176Viti i botimit: 2001 Çmimi: 500 Lekë

Në kërkimet e veta krijuese Dhori Qiriazi nuk disponon vrapin e galopit befasues në të pushtuarit dhe në të përvetësuarit e shtresave dhe hapësirave të reja shprehëse. Megjithatë ai arrin të jetë gjithnjë i sinqertë në kërkimet e veta.