Zonja sekretare

Zonja sekretare

Autor: Madeleine Albright

Gjinia: Biografi

Viti i botimit: 2004

Përktheu: Engjëllushe Shqarri

Nr. faqe: 608

ISBN: 99943-33-07-0

Çmimi: 1500Lekë

Bli Online

Për 8 vjet, gjatë dy mandateve presidenciale të Bill Clinton-it, Madeleine Albright-i mori pjesë aktive në ngjarjet më dramatike të kohës: nga përpjekjet për vendosjen e paqes në Lindjen e Mesme e deri në ndërhyrjen humanitare të NATO-s në Kosovë. Përmes kujtimeve të spikatura, gruaja që deri atëherë pati pozitën më të lartë në historinë e Amerikës, ndan me lexuesin historinë e saj të jashtëzakonshme dhe shpreh mendimet për çështjet ndërkombëtare gjatë një periudhe me trazira të papara.