(4) Karrigia e argjendtë

(4) Karrigia e argjendtë

Autor: C. S. Lewis

Gjinia: Roman

Viti i botimit: 2010

Përktheu: Leonard Doka

Nr. faqe: 212

ISBN: 978-99943-0-177-5

Çmimi: 700Lekë

Bli Online

“Karrigia e argjendtë” është historia e shpëtimit të një princi të mbajtur peng, ku shpëtimtarët përballen me më të bukurën dhe më vdekjeprurësen e të këqijave që mund të kishin imagjinuar ndonjëherë.