Kryezoti i unazave – Rikthimi i Mbretit

Autor:John R. R. Tolkien ISBN: 99943-33-58-5 Kolana: Gjinia: , Nr. faqe: 400Përktheu: Artan MirakaViti i botimit: 1200 Çmimi: 1200 Lekë

Teksa hija e ligë e Mbretit të Zi po përhapet gjithnjë e më shumë, mblidhen ushtritë e tij. Burrat, xhuxhët, elfët dhe mjekërpemët bashkohen për të luftuar kundër Mbretit të Zi. Ndërkaq Frodoja dhe Semi vijojnë luftën e tyre nëpër Mordor në përpjekjen heroike për të shkatërruar Unazën e Vetme.