Detyrë mbretërore

Detyrë mbretërore

Autor: Paul Burrell

Gjinia: Biografi

Viti i botimit: 2005

Përktheu: Pranvera Xhelo

Nr. faqe: 430

ISBN: 99943-33-54-2

Çmimi: 1100Lekë

Bli Online

Ai ishte maxhordomi i preferuar, që krijoi një marrëdhënie të rrallë me Mbretëreshën. Ishte kryeshërbëtori të cilin Princesha e Uellsit e quante “shkëmbi im” dhe “i vetmi njeri të cilit mund t’i besoj”. U akuzua për vjedhje dhe, pas ndërhyrjes shumë të rëndësishme të sovranes, u shpall i pafajshëm. Ka qenë njeriu më i besuar, miku më i ngushtë – dhe është i vetmi person që është në gjendje ta ndajë mitin nga e vërteta e jetës së Dianës.