Vera e përhershme e Isabel Allendes: Në moshën time është rikthyer stina e dashurisë

“Trupi plaket e prandaj të tjerët kujtojnë se plakesh edhe nga brenda, por nuk është kështu. Dashuria mbetet gjithmonë e njëjta, dikush që ke në mendje dhe të mungon do të jetë i tillë për gjithë jetën, si seksi. Bota i injoron pleqtë, por pleqtë e duan ende botën.”   Pas një jete dedikuar letërsisë … Vazhdoni me leximin e Vera e përhershme e Isabel Allendes: Në moshën time është rikthyer stina e dashurisë