Roberto Saviano: Gënjeshtra e rrjeteve sociale, detyra e ndershmërisë

Pyes veten shpesh se çfarë kuptimi ka të pasurit një komunitet, t’i drejtohesh komunitetit tënd, t’i flasësh komunitetit tënd, t’i besosh komunitetit tënd. Pyes sepse e di shumë mirë se të kesh një publik si pikë rëferimi (pra pikërisht një “community”), besnik dhe të pasionuar, është diçka e bukur. Por çfarë ndodh kur druhesh se … Vazhdoni me leximin e Roberto Saviano: Gënjeshtra e rrjeteve sociale, detyra e ndershmërisë