Vepra 4

Autor:Faik Konica Kolana: Gjinia: Nr. faqe: 292Viti i botimit: 2001 Çmimi: 700 Lekë

Zgjodhi dhe përgatiti Prof. Nasho Jorgaqi

Vëllimi i katërt përmbledh letërkëmbimin, i cili, edhe pse nuk është i plotë, paraqet një “terra incognita” të hapësirave koniciane. Letërkëmbimi është aq i gjerë, saqë ky kapitull mbetet i hapur.