Vendim në Delfi

Autor:Helen MacInnes Kolana: Gjinia: , Nr. faqe: 496Përktheu: Donika XhumariViti i botimit: 2010 Çmimi: 900 Lekë

“Kapërcen formën e zakonshme të romanit policor… ndoshta do të duhet t’u ktheheni mjeshtërve të vjetër të ankthit për të krahasuar tensionin që vjen e rritet pa epur në këtë roman.” – New York Times

“Një histori e jashtëzakonshme ankthi.” – N.Y. Herald Tribune

“Një gjueti madhështore që fillon në guvat e qytetit të Nju Jorkut dhe përfundon bujshëm në mes të shkëlqimit të Delfit, Greqi … një histori prej mjeshtri.” – Des Moines Register

“Nuk ka dyshim se Helen MacInnes, me romanin e saj melodramatik, mund të qëndrojë përkrah shkrimtarëve Eric Ambler dhe Graham Greene.” – Newsweek

“Nga faqja e parë deri në faqen e fundit, ja një histori ankthi dhe rreziku që vështirë ta lësh mënjanë …” – Denver Post