Kodi i Da Vinçit

Autor:Dan Brown ISBN: 978-99943-33-03-8 Kolana: Nr. faqe: 568Viti i botimit: 2006Përktheu: Amik Kasoruho Çmimi: 1200 Lekë

MBI 40 MILIONË KOPJE TË SHITURA 

“LEXOJENI KËTË LIBËR DHE NDRIÇONI MENDJEN!” – THE WASHINGTON POST BOOK WORLD 

Një kod gjenial i fshehur në veprat e Leonardo Da Vinçit. Një vrap i dëshpëruar nëpër katedralet dhe kështjellat e Europës. Një e vërtetë që të lë gojëhapur fshehur në shekuj… Më në fund zbulohet.

Sipas miliona lexuesve në mbarë botën, leximi i Kodit të Da Vinçit është një përvojë krejt ndryshe nga të tjerat. Me një ritëm rrufeje, inteligjent dhe i ndërthurur në mënyrë të ndërlikuar me hulumtime dhe detaje të jashtëzakonshme. Romani i Dan Brown-it është një kryevepër që të mban pezull që në faqet e para e deri në mbylljen befasuese.

“Një aventurë që të ngre tensionin dhe ta sjell mendjen rrotull” – People

“Një roman policor nuk mund të shkruhet më mirë se kaq” – The Denver Post

“NJË PËRSOSURI E PAPARË” – The New York Times

 

Libra të tjerë nga Dan Brown:

Mashtrimi i madh

Simboli i humbur

Engjëj dhe djaj

Diabolus

Ferri

Origjina