Udhëtimi i anijes me vela

Autor:C. S. Lewis ISBN: 978-99943-0-121-9 Kolana: Përktheu: Leonard DokaViti i botimit: 2009Nr. faqe: 216 Çmimi: 700 Lekë

“Udhëtimi i anijes me vela” është historia e zgjimit të një dragoi, e yjeve që shkelin mbi tokë, e vendit ku mund të ndodhë gjithçka. Është udhëtimi i një mbreti dhe shokëve të tij, që shkojnë përtej gjithë vendeve të njohura të kësaj bote.