Treni i fateve

ISBN: ISBN:978-99943-0-673-2 Kolana: Gjinia: Përktheu: Edlira Hoxholli dhe Bashkim ShehuViti i botimit: 2022Nr. faqe: 216 Çmimi: 1000 Lekë

Një tren që niset nga Barcelona drejt një qyteti të vogël rrëzë Pirenejve ndalet në mes të një vendi të një hapësire të pabanuar. Në njërin nga vagonët janë dymbëdhjetë persona që, në dukje, nuk kanë të bëjnë fare me njëri-tjetrin. Por, në të vërtetë, që të gjithë dinë për njëri-tjetrin shumë më tepër nga sa pandeh secili në lidhje me veten… dhe nuk e dinë se ato që u kanë ndodhur dhe ato që do t’u ndodhin në një të ardhme shumë të afërt varen, në një masë të madhe, nga ndokush që ndodhet pikërisht në atë vagon.