Të parat

Autor:Neda Balluku Kolana: Gjinia: Nr. faqe: 90Viti i botimit: 2023 Çmimi: 700 Lekë

Është kaq bukur t’iu flasësh fëmijëve, sidomos vajzave për gratë që kanë frymëzuar botën. Dhe Neda Balluku vjen me një pikësynim të qartë me këtë libër, një sprovë e arrirë, duke përshkruar me fjalë zemre jetët e gjashtëmbëdhjetë grave, të cilat si një konstelacion yjesh e kanë udhëhequr në rrugën e saj për t’u bërë vetvetja. Pesëmbedhjetë prej tyre i njohim shumë nga ne, por e gjashtëmbëdhjeta është ajo që njeh vetëm ti, sepse ajo është mami yt. Pasi ta kesh lexuar, ulu e shkruaje vetë një letër për mamin tend, Një lexim vërtet i çmuar…
Arlinda Dudaj, Botuese