Shpresa dhe gënjeshtra

Autor:Marian Keyes ISBN: 978-99943-0-211-6 Kolana: Gjinia: , Nr. faqe: 484Përktheu: Dorina XhaxhiuViti i botimit: 2011 Çmimi: 1000 Lekë

Ana Uollsh pëson një aksident të rëndë automobilistik dhe një mëngjes gdhihet në divanin e sallonit të shtëpisë së prindërve në Dublin. Ç’u bë puna e saj si agjente e marrëdhënieve me publikun në Nju-Jork? Ku është burri i saj i dashur, Aidani, të cilit ajo i dërgon e-mail-e që mbeten pa përgjigje?
Së bashku me të motrën, detektiven private Helena, ajo i hyn kërkimit të të shoqit. Kthehet në Nju-Jork dhe e presin ndodhi të çuditshme.
Nën petkun e humorit, fshihet një histori e zymtë… A do të jetë e fortë Ana?