Pëllumbi dhe tri histori

Autor:Patrick Süskind ISBN: 99927-50-84-7 Kolana: Gjinia: Nr. faqe: 192Përktheu: Agron KaikuViti i botimit: 2004 Çmimi: 700 Lekë

Për pesë muaj me radhë, roja i një banke të Parisit orvatet të fitojë përfundimisht pronësinë mbi papafingon e vet të vogël. Kështu, do të vendoset një tjetër gur i rëndësishëm në kuadrin e planeve të tij për jetën. Por ja që kjo rrjedhë fataliste papritur vihet në pikëpyetje një të premte në mëngjes, kur shfaqet një pëllumb.