Pabesia

Autor:Geverina Muzhaqi ISBN: 978-99943-0-684-8 Kolana: Gjinia: Nr. faqe: 374Viti i botimit: 2022 Çmimi: 1000 Lekë

Ka zinxhirë që na mbajnë të lidhur e zinxhirë që na burgosin. Disa, duke na prangosur, na bëjnë të zbulojmë lirinë. Të tjerë, duke na lëshuar, na prangosin më tepër. Janë zinxhirët e lidhjeve që krijojmë. Janë njerëzit që duam e që na poshtërojnë. Janë ata që i shpërfillim e i bëjmë të vuajnë. Janë ata që i meritojmë dhe ata që mendojmë se na meritojnë. Zinxhirët jemi ne.

 

Libra të tjerë të autores:

Stina e pestë

Këmbëzbathur nëpër hënë

I pa(n)djeshmi

Velloja e Majës

Sykaltra dhe shtriga e lodrave

Ngjyra e trupit