Ortaku

Autor:John Grisham ISBN: 978-99943-0-075-4 Kolana: Gjinia: Nr. faqe: 476Përktheu: Aurel ManushiViti i botimit: 2008 Çmimi: 1000 Lekë

Romani “Ortaku”, i shkruar në vitin 1997, tregon historinë e Patrikut, dikur një ortak në një studio ligjore, i pasur dhe shumë i aftë profesionalisht, por që pasi vodhi 90 milionë dollarë nga studioja e tij mori arratinë, deri sa u kap në xhunglat braziliane. Dhe ndërsa kthehet në atdhe për të marrë pjesë në procesin gjyqësor ndaj tij, ai përgatit mbrojtjen duke pasur një informacion që askush nga akuzuesit nuk e di.

 

Një libër tërheqës… i mbushur plot me të papritura – Gazeta “People”

I shkëlqyer… Xhon Grisham me të drejtë mund të konsiderohet rrëfimtari më i mirë amerikan, që shkruan në ditët e sotme – Revista “The Philadelphia Inquirer”

 

Libra të tjerë në shqip nga Botimet Dudaj: Testamenti, Më në fund gjykatës, Të mos festosh Krishtlindjen, Ortaku, Ndërmjetësi, Klienti, Kohë për të vrarë, Dhoma e gazit, Firma, Apelimi, Rrëfimi, Bashkëpunëtori