Nusja e virgjër

Autor:Sonia Topazio ISBN: 978-99943-0-321-2 Kolana: Nr. faqe: 148Përktheu: Adrian BeshajViti i botimit: 2013 Çmimi: 500 Lekë

“Nusja e virgjër”, një roman i Sonia Topazios, trajton një ngjarje që zhvillohet midis Italisë dhe Rumanisë. Ndodhitë e rrëfyera marrin jetë nën regjimin diktatorial të viteve tetëdhjetë dhe nëntëdhjetë, kur shumë gjëra ishin të ndaluara, por leja letrare i ka shërbyer autores për të shkruar një histori dashurie dhe në dashuri lejohet gjithçka, madje edhe e pamundura.